Lindedagen 18 maj nu är alla 150 utställarplatser fördelade

Av på 5 maj, 2022
Lindedagen har efter fem år etablerats som en uppskattad folkfest för Lindesbergs invånare och inpendlare.
Foto: LindeKultur

Lindedagen har efter fem år etablerats som en uppskattad folkfest för Lindesbergs invånare och inpendlare – och en unik möjlighet för företag, föreningar, offentlig service och andra verksamheter i Lindesbergs kommun att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former.

Onsdag 18 maj k 16-20 är det äntligen dags för Lindedagen som ställts in två år på grund av pandemin. Och den sjätte upplagan av Lindedagen har lockat rekordmånga utställare – 150 stycken som nu placerats ut på utställarområdena efter Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg, meddelar arrangerande Lindesbergs Rotaryklubb,

Syftet med Lindedagen är att presentera det mesta av det bästa med Lindesberg för två primära målgrupper:

  • Invånarna i Lindesbergs kommun: Att skapa kännedom om och stolthet över vår kommun för att göra lindesbergare till ambassadörer för sin kommun + att ha lite roligt under trivsamma former.
    .
  • Inpendlare till Lindesbergs kommun: Att skapa intresse och motivation för att bli inflyttare – genom att upptäcka hur roligt och trevligt vi har det i Lindesberg.

Den sjätte upplagan av Lindedagen (18 maj 2022) kommer att invigas av landshövding Maria Larsson i Oscarsparken kl 16.00 och avslutas med underhållning i Oscarsparken från kl 19 med Jesper Hugosson och vänner. Däremellan kommer Kulturskolan Garnalia att bjuda på underhållning från scenen i Oscarsparken.

Kultur | Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in