LindeDagen flyttas fram igen

Av på 29 januari, 2021
Arkivbild

LindeDagen flyttas fram igen på grund av Corona-pandemin – den här gången till onsdag 1 september 2021. Det meddelar arrangerande Lindesbergs Rotaryklubb efter samråd med Lindesbergs kommun, Region Örebro län, Polisens tillståndsenhet och andra medarrangörer.

“Vi hoppas att alla är vaccinerade då och kan njuta av att träffas utan rädsla för corona”, säger Leif Ohlsson – president i Lindesbergs Rotaryklubb som arrangerar LindeDagen: “Kan vi genomföra LindeDagen i höst som vi planerar kan det bli riktigt bra – i början av september är det fortfarande varmt och alla är mycket sugna på evenemang som gör det möjligt att komma ut och träffas igen”

Det är tredje gången som LindeDagen måste flyttas på grund av Corona-pandemin. LindeDagen skulle ha genomförts för sjätte året i rad onsdag 13 maj 2020 men flyttades först fram till 26 augusti 2020 och därefter till 12 maj 2021 för att nu flyttas fram till onsdag 1 september 2021.

Alla utställare som var anmälda till LindeDagen 2020 kommer att få uppdatera sina anmälningar till LindeDagen 2021 under våren. Anmälningarna gäller fortfarande – men tidigare meddelade utställarplatser kan komma att förändras, meddelar arrangörerna.

LindeDagen är en bred och gemensam marknadsföring av det mesta av det bästa med Lindesberg – som en attraktiv kommun att jobba, leva, bo och verka i. LindeDagen 2021 arrangeras som tidigare efter Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg.

LindeDagen har efter fem år etablerats som en uppskattad folkfest för Lindesbergs invånare och inpendlare – och en unik möjlighet för företag, föreningar, offentlig service och andra verksamheter i Lindesbergs kommun att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former.

Länet | Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur
Läs mer om LindeDagen på lindedagen.se

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in