Lokalt – eleven är första aktören som erbjuder tjänsten PostNord Collect In-store

Av på 18 november, 2016

PostNord lanserar en omnilösning i samarbete med eleven som gör det möjligt med utlämning av e-handlade varor i egna butiker.

PostNord lanserar retail-appen Collect In-store där eleven har varit pilotbutiken för att testa lösningen. eleven har sedan en tid tillbaka erbjudit sina kunder möjligheten att hämta sina e-handlade varor i elevens butiker i Stockholm, Uppsala och Örebro.

Tjänsten ger kunden fler valmöjligheter, och trafik till butikerna. Collect In-store är en omnilösning som gör det möjligt för butiker och butikskedjor som även säljer online att agera precis som PostNords egna postombud, det vill säga erbjuda både paketutlämning och returhantering.

PostNord Collect In-store gör att vi enkelt och smidigt kan erbjuda våra e-handlande kunder ännu fler valmöjligheter samtidigt som vi får chansen att fullfölja köpupplevelsen ända fram till utlämning. På det här sättet knyter vi ihop två parallella säljkanaler med personliga kundmöten i våra fysiska butiker, säger Michael Gegerfeldt, VD på eleven.

Lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in