Lokalt | Nytt Dahlcenter i Örebro

Av på 3 februari, 2016

Dahl expanderar med ännu en butik som är specialinriktad på anläggningsbranschen, denna gång i Örebro. Den 8 februari öppnar butiken där både produkt och branschkunskap erbjuds.

Genom Dahls nya Mark&VA-center i Örebro får anläggningsbranschen i Mälardalen ett starkt tillskott, med ett brett lokalt sortiment. Här finns allt en entreprenadfirma behöver i sitt dagliga arbete, från vatten- och avloppsmaterial till redskap och verktyg för anläggningsarbeten.

Precis som i Malmö, där vårt första Mark&VA-center öppnade för ett år sedan, kan vi tillgodose kundernas behov ännu snabbare och ge snabb lokal service. Vi får också möjlighet att utveckla det lokala anläggningssortimentet, tillsammans med kunderna, berättar Jan-Olof Barrfeldt, divisionschef för Dahl Mark&VA.

På plats i Örebro finns även flera säljare med specialistkunskap inom bland annat anläggning, markarbeten och VA. Kunderna erbjuds därmed stöd med såväl produktval som rådgivning inför offerter och projekt.

Här finns också möjlighet att beställa från alla övriga produktsegment inom Dahl. Alla kundavtal inom Dahl gäller i butiken.

Men det nya Mark&VA-centret kommer att vara mer än en butik. Dahls ambition är att det ska bli en lokal samlingsplats för anläggningsbranschen. En plats för både social samvaro och kompetensutveckling.

Dahl Mark&VA-center i Örebro blir Dahls 68:e butik i Sverige. Dessutom finns Dahls e-shop öppen dygnet runt med dagliga leveranser från det stora centrallagret i Järfälla.

Den 8 öppnar butiken på Idrottsvägen 31B i Örebro.

Lokalt
Örebronyeter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in