Lokalt | OKQ8 öppnar ny automatstation efter ombyggnation i Örebro

Av på 25 mars, 2015

Den nya automatstationen OKQ8 Örebro Marieberg öppnar upp för tankning av drivmedel under vecka 13. Stationen, som tidigare var en Tankastation, har byggts om till en OKQ8 Minipris med ny fräsch design och multipumpar. Placeringen i Mariebergs handelsområde är lättillgänglig för alla de bilister som rör sig i området.

Automatstationen – som tidigare var en Tankastation, är placerad i det populära handelsområdet Marieberg. I fastigheten finns en bilhandel och hamburgerkedjan Burger King planerar att flytta in i lokalerna inom kort. Det finns även planer på en utställning av historiska bilar.

För oss är tillgängligheten viktig och därför känns det bra att vi öppnar ännu en station i Örebroområdet. Att kunderna ska kunna tanka snabbt, enkelt och till konkurrenskraftiga priser är en del av vår filosofi, säger Annika Cederlund, distriktschef automat, OKQ8.

Automatstationen är en OKQ8 Minipris – ett nytt moderniserat koncept för det obemannade automatnätverket. Stationen har fått fräsch design, multipumpar, förbättrad belysning och nya betalautomater med förstärkt skydd för ökad trygghet. Stationen uppfyller dessutom de strängaste miljökraven. Förutom bensin och diesel tillhandahåller automatstationen även etanol, E85.

Stationen öppnar upp för tankning av drivmedel under vecka 13.

Lokalt
Örebronyheter

Bild: arkivbild från OK Q8 och är inte tagen på den nya stationen ute i Marieberg.

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in