Lokalt | Vardia rekryterar toppnamn och etablerar Mäklardisk i Örebro

Av på 4 juni, 2015

Vardias uttalade satsning mot marknaden för förmedlad företagsförsäkring fortsätter att gå framåt. Nu etablerar bolaget en helt ny Mäklardisk i Örebro för att kunna leverera den bästa servicen till förmedlarna. Vardia har i ett första skede rekryterat fem välmeriterade medarbetare med bakgrund från Trygg Hansas företagsförsäkrings-organisation i Örebro.

När Trygg Hansa valde att montera ned sin verksamhet i Örebro uppstod en unik möjlighet för Vardia att kunna handplocka personer med gedigen försäkringskompetens och en mycket stor erfarenhet av förmedlad affär. Vi har också satt ihop ett team med kompletterande kompetenser för att kunna ge förmedlarna utomordentlig service, säger Gustav Dahlberg, Affärsområdeschef Företag på Vardia.

Vardias Mäklardisk kommer att ledas av Johan Engstrand, och utöver honom så har även Mikael Forsell, Timmy Vidström, Jaana Kaakkomäki och Helen Sjösten rekryterats. Förberedelserna pågår för fullt och i september kommer verksamheten att vara igång i nya lokaler i Örebro.

Lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in