Man påkörd vid korsningen Rudbecksgatan/Östra Bangatan

By on 18 april, 2017

Stulen bil inblandad i trafikolycka i centrala Örebro.

Kl 15.32 Inkommer anmälan om att en person som har anmält intresse för en bil som är till försäljning plötsligt kastar sig in i aktuell bil och lämnar platsen i hög hastighet från Längbrotorg Örebro.

Därefter inkommer ett flertal samtal om en bilist som kör vansinnigt i centrala Örebro, bilisten har bland annat kört på andra bilister.

Kl 15.34 inkommer larm om en påkörd person i korsningen Rudbecksgatan/Östra Bangatan, Örebro. Den påkörda personen är en man född -33, som är förd till USÖ.

I samband med att bilisten kör på mannen kör bilisten även på en annan bilist, mannen som blir påkörd skall ha befunnit sig på ett övergångsställe när han blir påkörd.

Vittne observerar att föraren av bilen som körde på mannen sätter sig i en taxi och lämnar platsen, vittnet följer efter taxi och meddelar dess position till polisen som kan gripa mannen i centrala Kumla.

Den gripne är född -91, den gripne är misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, olovligt avvikande från olycksplats, vållande till kroppsskada. Eventuellt kan ytterligare brottsrubriceringar tillkomma.

Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login