Marcus & Martinus släpper singeln ”247365”

By on 16 juli, 2023

Marcus & Martinus återvänder nu med den efterlängtade uppföljaren till ”Air”, efter succén i Melodifestivalen tidigare i år. Nya singeln heter ”247365” och är en fängslande poplåt som fångar Marcus & Martinus signatursound och positiva budskap. Låten beskriver känslan av att tänka på någon 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Med en smittande refräng och medryckande produktion lovar ”247365” att bli ännu en hit i deras imponerande diskografi.

Men innan de tar oss med på en musikalisk resa med ”247365”, vill Marcus & Martinus reflektera över deras oförglömliga deltagande i Melodifestivalen 2023. Med succélåten ”Air” togs de emot av Sverige med öppna armar och röstades direkt till final där de slutade på en fantastisk andraplats. Deras bidrag var ett modernt nummer, med en stor lasershow och en scen-närvaro som lämnade få oberörda.

Marcus & Martinus säger: ”Att vara en del av Melodifestivalen var en fantastisk och oförglömlig upplevelse för oss. Vi är otroligt tacksamma för allt stöd och all kärlek vi har fått från fansen och det svenska folket under vår resa. ’Air’ är en låt som betyder mycket för oss, och att kunna dela den med så många människor var magiskt. Nu hoppas vi att våra fans ska tycka om 247365 lika mycket.”

Efter Melodifestivalen har Marcus & Martinus fokuserat på att ta fram ny musik till fansen.

”Det har känts viktigt att uppföljaren håller samma mått som ”Air” och det tycker vi verkligen att den här låten gör. Det är en av våra favoritlåtar och vi tror att den kommer göra folk glada” – Marcus & Martinus

I sommar ger de sig ut på en turné med 13 stopp där de kommer att spela den nya låten live för första gången. Det får återigen chansen att visa varför de är en av de mest framstående popgrupperna i Norden.

”247365” finns tillgänglig på alla digitala plattformar nu och Marcus & Martinus ser fram emot att få dela låten med sina fans och att spela den live i sommar.

Om Marcus & Martinus: Marcus & Martinus är en norsk popduo som består av tvillingbröderna Marcus Gunnarsen och Martinus Gunnarsen. De slog igenom 2012 när de vann den norska versionen av ”Lilla Melodifestivalen” och har sedan dess erövrat musikscenen med sina fängslande melodier och karismatiska framträdanden. Med flera internationella hits, miljontals följare på sociala medier och en lojal fanskara världen över har Marcus & Martinus cementerat sin position som en av Skandinaviens mest framgångsrika musikexporter. 2023 kammade de hem en andraplats i svenska Melodifestivalen med låten ”Air”.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Universal Music

You must be logged in to post a comment Login