Melisha släpper albumet ”21”

Av på 16 april, 2022

Melisha släpper nu ett album som heter ”21” som är ett samlingsalbum med de låtar hon släppte i 2021. På grund av sitt projekt #onesongamonth så gör hon saker lite omvänt. Projektet innebär att hon släpper en låt i månaden och startades sommaren 2021. På albumet finns dock alla låtar som släpptes i 2021, även de som släpptes innan projektet #onesongamonth började.

Melisha är ensamstående mamma, musikproducent och har studio i Brewhouse i Göteborg sedan 10 år tillbaka. Innan hon hade sin studio i Brewhouse hade hon lokal på Vasa viktoriagatan men under en period hade hon lokal även i numera nerlagda Studio Bohus i Kungälv. Hon har tidigare fokuserat på att producera andra artister men har själv skrivit låtar sedan ung ålder. Hon började att producera som 11 åring och då med en Atari 1040 med tillhörande sequencer. Sedan hon startade sitt företag har hon byggt upp sin studio successivt. Hon har arbetat i Pro Tools sedan 2005 (Innan dess i Logic, Cubase osv) och även tagit en hel del produktions, mix och mastringsjobb. En DAW som hon verkligen gillar är även Harrison MixBus.

Hon arbetar även som gästlärare på HSM i Göteborg på kandidatprogrammet för musikproduktion inom produktion, mix och finishing (mastring) och har också varit med och grundat EQLovesMusic idéell förening som skapat årliga projekt för jämställdhet inom musikproduktion.

Den 29 april släpps nästa låt i projektet #onesongamonth och du kan förhandsspara den här: https://orcd.co/md4xypp.

Förutom att undervisa på HSM arbetar Melisha även som kommunikatör på GU Ventures, social media manager. På så vis kan hon även fokusera på att släppa egen musik på egen etikett. Innan har hon i alla år fokuserat på att producera musik till andra.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Melisha MusicProduction

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in