Melisha släpper singeln ”Summer Night”

By on 25 juni, 2022

Nu släpper Melisha låten ”Summer Night” som är den 11:e låten i projektet #onesongamonth som startade igång den 7 augusti 2021. Projektet innebär att Melisha släpper en låt i månaden med tillhörande musikvideo och denna gång blir det en upptempo låt som är en hyllning till sommarnätternas dansgolv. 

Melisha är ensamstående mamma, musikproducent och har studio i Brewhouse i Göteborg sedan 10 år tillbaka. Hon har tidigare fokuserat på att producera andra artister men har själv alltid skrivit låtar. När coronapandemin slog till formades idén att fokusera på att få ut sin egen musik på egen etikett i ovan nämnda projekt. Hon gör allt själv, skriver låtarna, spelar in, spelar alla instrument, mixar och gör slutproduktion. Dessutom, på grund av projektets DIY-natur editerar hon även sina musikvideos.

Sedan projektet #onesongamonth kom igång den 7 augusti har hon utöver de låtarna som släppts per månad även släppt ett samlingsalbum med namnet 21 med ytterligare tre låtar utöver projektet, men som är släppta i 2021. Till detta tillkommer också två pianoversioner som är släppta vilket då blir totalt 16 låtar släppta på musikplattformar sedan 2021. Hon väntar ännu med att avslöja hur långt projektet är tänkt att sträcka sig, men det första året närmar sig med stormsteg.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Melisha

You must be logged in to post a comment Login