Mustang Mach-E nya elbil till Örebro

By on 5 februari, 2021
Nya Mustang Mach-E för första gången på svensk mark

På måndag drar Sverige-turnén Mustang Mach-E Electric Tour igång och det blir därmed första gången någonsin som svenska kunder ges möjlighet att uppleva Fords nya elbil på svensk mark. Turnén pågår fram till sista mars och kommer besöka 45 platser runt hela Sverige, med ett stopp i Örebro Holmgrens Bil Onsdag 24 Februari 2021.

Intresset kring Fords nya elbil Mustang Mach-E har varit enormt i Sverige. Sedan bilen offentliggjordes i Norge i slutet av 2019 har det strömmat in intresseanmälningar och frågor kring bilen, främst rörande när den blir tillgänglig för provkörning.

För att möta detta stora intresse och för att ge svenskarna en smak av Fords i särklass mest avancerade och elektrifierade personbil, arrangerar man nu en nästan två månader lång Sverigeturné vars syfte är att låta så många som möjligt uppleva bilen – givetvis under covid-19-säkra förhållanden.

Turnén kommer att besöka 45 platser i Sverige med start i Stockholm den 8 februari, närmare bestämt Hedin Bil i Akalla. Turné-stoppen sker hos Fords återförsäljare ute i landet dit man kan komma och se och, i vissa fall, provköra bilen.

Hos Ford Sverige är man hoppfull för en stor (och smitto-säker) uppslutning:

– Det känns otroligt kul att vi äntligen kan låta svenska kunder provköra nya Mustang Mach-E. Intresset har varit överväldigande där vi i princip varje dag får förfrågningar om att provköra bilen så det blir kul att nu kunna svara upp mot det. Vi hoppas att så många som möjligt tar tillfället i akt och testar bilen, och vi har vidtagit flera åtgärder för att göra provningarna så säkra som möjligt ur covid-19-synpunkt, säger Erik Lindham, informationschef på Ford Sverige.

Nöje | Lokalt
Örebronyheter

Källa Ford

You must be logged in to post a comment Login