Nattens händelser från Polisen

Av på 19 december, 2021
Arkivbild

Här följer en sammanfattning av nattens händelser i Polisområde Örebro.

Örebro

23.52

En patrull kallas till en adress i Oxhagen efter uppgifter om ett bråk. Två kvinnor ska ha blivit slagna och sparkade i huvudet och magen och en man ska ha fått ta emot slag i ansiktet. Tre kvinnor i 30-årsåldern samt en kvinna i 25-årsåldern grips och de är nu misstänkta för grov misshandel samt misshandel. De två utsatta kvinnorna följde med till sjukhus för kontroll av sina skador.


01.39

En man i 20-årsåldern blir misstänkt för våld mot tjänsteman då han ska ha slagit en entrévärd till en restaurang i centrala Örebro. Han misstänks även för narkotikainnehav.


02.41

En man i 25-årsåldern omhändertas i centrala Örebro enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och blir samtidigt misstänkt för våldsamt motstånd.


Karlskoga

00.29

En manlig förare i 20-årsåldern stoppas för kontroll i Rävåsen och blir misstänkt för drograttfylleri. Ett blodprov får avgöra om mannen gjort sig skyldig till brott eller inte.


01.27

En cyklist blir påkörd av en bilist i Rävåsen och förs till USÖ för kontroll. Föraren i bilen, en kvinna i 20-årsåldern, blir misstänkt för vårdslöshet i trafik.


Askersund

01.13

En man i 25-årsåldern bötfälls för offentlig urinering i centrala Askersund.


Lekeberg

05.03

Patrull larmas till Mullhyttan med anledning av ett inbrott i en butik. Två personer har setts krossa en ruta och gått in innan de försvann i en bil. Patrullen kan snabbt få stopp på bilen och två män, en i 60-årsåldern och en i 35-årsåldern kan gripas. De är nu misstänkta för stöld genom inbrott, tillgrepp av fortskaffningsmedel och föraren är även misstänkt för grov olovlig körning. En brottsplatsundersökning ska genomföras vid butiken.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in