Nattens händelser från Polisen

By on 24 februari, 2022
Arkivbild

Några händelser som har varit under natten. I övrigt har det varit en lugn natt.

220223, 23:19 Misshandel, KUMLA

En man är misstänkt för att ha slagit sin fru i deras gemensamma bostad. Mannen hann lämna bostaden innan polis kom dit men kunde lokaliseras till Örebro. Han blev gripen som misstänkt för misshandel i nära relation och efter förhör beslutade en åklagare att mannen, som är i 35-årsåldern, skulle vara fortsatt frihetsberövad. Kvinnan ska inte ha behövt uppsöka akutsjukvård med anledning av denna händelse.


220224, 01.18 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, ÖREBRO

En ung man kontaktar polisen och säger att han har blivit utsatt för en stöld av några personer i en bil vid Behrn arena. Polisen hittar aktuell bil en bit från platsen med två personer i. Det visar sig att bilen är anmäld stulen och de båda personerna i bilen, en man i 25-årsåldern och en man i 35-årsåldern, blir gripna som misstänkta för brotten. Efter förhör beslutade en åklagare att de skulle vara fortsatt frihetsberövade och de är numera anhållna.


220224, 02.20 Skadegörelse, ÖREBRO

En man i 45-årsåldern är misstänkt för att ha slagit sönder en ruta på en parkerad bil vid Tegnerlunden. Polisen hittade dessutom en mindre mängd misstänkt narkotika på mannen. Mannen är i nuläget misstänkt för skadegörelse och ringa narkotikabrott. Han blev avlägsnad från platsen.


220224, 04.08 Trafikbrott, LEKEBERG

En bilist har kört in i vajerräcket utefter E18 i höjd med Lekhyttan. Bilisten, en man i 20-årsåldern, uppger själv att han har somnat vid ratten och han blir misstänkt för vårdslöshet i trafik. Mannen ska inte ha behövt uppsöka akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login