Nattens händelser från Polisen

Av på 8 juli, 2022
Arkivbild

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer några av de ärenden som vi har hanterat.

Narkotikabrott, Kumla kl. 00.16

En patrull kontrollerar flera personer i centrum. En av dem, en man i 30-årsåldern, visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och får åka med för provtagning. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.


Rattfylleri, Örebro kl. 00.22

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd på Norr. Bilisten, en man i 35-årsåldern, får åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.


Rattfylleri, Örebro kl. 03.17

En bilist, en man i 40-årsåldern, är misstänkt för rattfylleri i Ladugårdsängen. Mannen får åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.


Narkotikabrott, Kumla kl. 03.24

Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Brändåsen. Vid kontroll av en av passagerarna, en man i 40-årsåldern, hittar patrullen en mindre mängd misstänkt narkotika på honom och han blir misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav.


Narkotikabrott, Kumla kl. 04.04

En patrull kontrollerar en man i 30-årsåldern i Änggården. Mannen visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och han får åka med patrullen för provtagning. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.


Utöver detta har vi bland annat hanterat tre viltolyckor utan personskador. Vi har också hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in