Nattens händelser från Polisen

By on 23 augusti, 2022
Arkivbild

Det har varit en mycket lugn natt i länet. Nedan följer några av de händelser polisen har hanterat

Narkotikabrott, Örebro kl. 23.29

Två kvinnor i 20-årsåldern är misstänkta för att ha använt narkotika på Väster. De fick åka med patrull för provtagning och resultatet på proven får visa om de har gjort sig skyldiga till brott.


Narkotikabrott, Örebro kl. 07.19

En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika på Norr. Mannen är dessutom misstänkt för att stöld av en cykel i Rynninge. Cykeln är tagen i beslag och mannen fick åka med patrullen för provtagning, resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldigt till ringa narkotikabrott.


Rattfylleri, Hallsberg kl. 00.04

En mopedist, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för att ha kört moped i påverkat tillstånd i Östansjö. Mannen hade dessutom en mindre mängd misstänkt narkotika på sig. Mannen fick åka med patrullen för provtagning men det är för presstalespersonen oklart om han hade brottslig halt av alkohol eller inte. Han är misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav av en mindre mängd misstänkt narkotika.


Rattfylleri, Örebro kl. 00.51

En bilist, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Baronbackarna. Mannen får åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri under påverkan av narkotika.


I övrigt har vi bland annat hanterat fyra viltolyckor utan personskada och två ärenden gällande psykisk ohälsa.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login