Nattens händelser från Polisen

By on 13 mars, 2023
Arkivbild

Nedan följer en sammanfattning från natten i Örebro län

Örebro

00.10: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist i Sörby, Örebro. Föraren påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Beslut om att medta mannen som är i 20-årsåldern för provtagning inhämtas från behörig beslutsfattare. Analys av provtagningen får utvisa om mannen fortsatt kommer var misstänkt för brott. En anmälan gällande rattfylleri under påverkan av narkotika är upprättad av polispatrullen. Den misstänktes körkort är även omhändertaget.


Karlskoga

04.42: Kontrolleras tre personer som går längs E18 i Karlskoga. Två av männen, båda i 20-årsåldern misstänks för narkotikabrott, de uppträder påverkat efter bedömning. Båda männen medtas för provtagning efter att beslut inhämtats från behörig beslutsfattare. På en av männen anträffas misstänkt narkotika som tas i beslag. Analys på provtagningen samt beslaget får utvisa om männen fortsatt kommer vara misstänkta för brott. Två polisanmälningar är upprättade, en med narkotikabrott/ innehav samt eget bruk och en anmälan gällande narkotikabrott, eget bruk.


Patruller i tjänst har även hanterat berusade personer. Viltolyckor i trafiken samt ägnat sig åt fordon samt personkontroller. Ärenden med psykisk ohälsa har även förekommit.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login