Nattens händelser från Polisen

By on 26 mars, 2023
Arkivbild

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet

Örebro
01.25. En man i 30-årsåldern orsakade en mindre trafikolycka på Köpmangatan i Örebro. Vid närmare utredning visade det sig att han olovligen hade använt mobiltelefonen under körning. Böter utfärdades.

03.25. En man i 65-årsåldern uppmärksammar patrullen på att han har blivit misshandlad i centrala Örebro. Mannen har skador i ansiktet och körs till sjukhus för vård. Anmälan om misshandel upprättad. I nuläget finns ingen misstänkt gärningsperson.


Lindesberg
04.10. Patrull beordras ut till en adress i centrala Lindesberg med anledning av att en man beter sig illa och krossar fönster till ett trapphus. Anmälan om ofredande och skadegörelse upprättad.


Hällefors
23.01. Grov misshandel. En man i 20-årsåldern greps av polis och anhölls senare under natten av åklagare misstänkt för grov misshandel. Mannen ska med ett tillhygge ha attackerat en man i 55-årsåldern på en adress i Hällefors, varvid målsäganden fördes med ambulans till sjukhus.


I övrigt har patrullerna sedvanligt kontrollerat ett stort antal personer och fordon, mottagit samtal om stök, ofredande och fylla samt högtspelande musik från fordon. Vi har även hanterat flera ärenden med psykisk ohälsa och tagit hand om personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login