Nattens händelser från Polisen

By on 18 september, 2023
Arkivbild

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

23.42: I Vivalla stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.


23.45: En patrull kallas till ett hotell i de västra delarna av Örebro med anledning av en person som ska ha betett sig stökigt. På plats anträffas en kvinna i 25-årsåldern som blir misstänkt för skadegörelse samt ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.


Nora

01.43: En man i 30-årsåldern kontrolleras i centrala Nora och blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.


Degerfors

04.40: Det upprättas en anmälan om skadegörelse alternativt stöld efter att en moped som stått parkerad i Strömtopr börjat att brinna.


Askersund

02.50: I centrala Askersund kontrolleras en man i 30-årsåldern som blir misstänkt för narkotikabrott innehav och eget bruk.


Kumla

06.34: En singelolycka inträffar på E20 i Byrsta med en förare som kört av vägen och ner i diket. Patrull kontrollerar föraren som blåste negativt och denne behövde inte ambulansvård. Ägaren kunde själv ordna med bärgare och räddningstjänsten kunde lämna platsen strax innan 07.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login