Nattens händelser från polisen

By on 19 november, 2023
Arkivbild

Nedan följer ett urval av de ärenden som polisen har hanterat under natten fram till söndag morgon.


Örebro
23.00: En man i 35-årsålder misstänks för narkotikabrott innehav samt brott mot knivlagen efter kontroll.


Ljusnarsberg
23.02: En kvinna uppger att hon blivit misshandlad av en man i 60-årsåldern. Omständigheter kring misshandeln är oklara. Det saknas uppgifter om skadebild på målsäganden. Ingen är frihetsberövad i ärendet.


Nora
01.05: En man i 18-årsåldern misstänks för narkotikabrott innehav efter polispatrull genomfört husrannsakan efter tips. Mannen är inte frihetsberövad i ärendet. Beslag kommer analyseras på NFC, nationellt forensiskt center.


Örebro
02.02: En anmälare hör hur en ruta, i en port, på en adress på öster i Örebro krossas. Polispatrull beordras till platsen för att söka gärningsperson. Ingen person anträffas som kan misstänkas för skadegörelsen, polispatrullen skriven anmälan skadegörelse utan misstänkt.

03.07: En man i 25-årsåldern utsätts för en misshandel i centrala Örebro. Målsäganden tvingas söka sjukvård. Det saknas för tillfället gärningsperson men misshandeln har inträffat utomhus och eventuellt har händelsen iakttagits av vittnen. Utredning pågår, anmälan misshandel är upprättad.


Patruller har i övrigt ägnat sig åt trygghetsskapande arbete i centrum, det har även kontrollerats ett flertal bilister och fordon.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login