Noel Milleskog lämnar ÖSK

By on 16 juli, 2023
Arkivbild

Det står nu klart att Noel Milleskog lämnar Örebro SK för Djurgårdens IF det medelas på klubbens hemsida.

– Noel har jobbat hårt för att nå nästa steg och jag är glad för den tiden vi jobbat tillsammans. Det har gått fort för Noel under det sista året och det är först i år som han verkligen etablerat sig som en startspelare. Han har tagit vara på det förtroende han fått och det är alltid positivt när vi kan utveckla egna spelare och sälja dem vidare. Vi önskar Noel stort lycka till och välkommen tillbaka i framtiden, säger ÖSK:s huvudtränare Christian Järdler på klubbens hemsida.

Noel Milleskog började i ÖSK ungdom och gick sedan hela vägen genom ungdomsverksamhet, akademi och hela vägen upp i klubbens herrlag inför säsongen 2021. Samma år gjorde han även allsvensk debut och spelade åtta matcher under säsongen.

Det blev 48 matcher och elva mål i Örebro tröjan innan han nu drar vidare för att åter spela i allsvenskan men nu för Djurgårdens IF.

– Den här typen av övergång visar att vi är på rätt väg med vår satsning. Noel är en ung, lokal och egenfostrad spelare som nu säljs vidare till en klubb som ska spela i Europa. Vi har haft en bra och öppen dialog med Noel och hans agent samt en professionell dialog med Djurgården. Nu har vi hittat en lösning som alla parter är nöjda med och då är det bara för oss att tacka Noel för allt han gjort för ÖSK och önska lycka till, säger ÖSK:s ordförande Lars Larsen på klubbens hemsida.

Sport | Örebro
Örebronyheter

Källa: Örebro SK

You must be logged in to post a comment Login