Nu släpper Melisha power balladen Messed up

Av på 3 oktober, 2021

Nu släpper Melisha power balladen Messed up med en ”Messy” lo-fi video – och du kan även investera i låten genom att köpa ”aktier”/andelar i den!

Nu kan ni lyssna på Melisha MusicProductions nya låt Messed up, en power ballad som hon släpper tillsammans med en minst sagt färgsprakande och ”messy” lo-fi musikvideo. Låten, som handlar om hur överrumplande och kaosartade kärlekskänslor kan bli, kommer du även kunna investera i genom att köpa ”aktier” – eller andelar i genom Zeptagram AB. 

Melisha, ensamstående mamma och en sann förkämpe för jämställdhet inom musikproduktion genom sitt grundande och projektarbete med den idéella föreningen EQLovesMusic, brinner också för DIY-konceptet då hon släpper på egen etikett men även skriver, producerar, mixar och mastrar musiken i sin studio i Brewhouse Göteborg. 

Videon har hon dock tagit hjälp av Nadja Itäsaari som har filmat samt 10-åriga systerdottern Natalie och hennes vännina Martha som har hjälpt till med färgerna som används. 

Låten kan också investeras i genom Zeptagram, en ny plattform som handlar med musikrättigheter och NFT:s, vilket innebär att man kan investera i en låt i tidig fas om du hör något värde i den. I Melisha MusicProductions fall kommer intäkterna från investeringen möjliggöra marknadsföring och PR av musiken.

Kultur | Sverige
Örebronyheter

Källa Melisha MusicProduction

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in