Ny kurskatalog gör det enklare att boka kurser

By on 10 augusti, 2022

Dags för en ny termin för Kulturskolan Garnalia – en mångsidig, spännande och kreativ verksamhet i Lindesbergs kommun. Se kulturskolans breda utbud av kurser i den nya digitala kurskatalogen StudyAlong som är ett verksamhetssystem för kultur- och musikskolor i Sverige.

Kurskatalogen ger en tydlig överblick över utbudet med möjlighet att boka kurser utifrån önskemål och behov. Den som klickar på KÖR får denna information om det aktuella utbudet:

Och det här visas om man väljer MUSIKPRODUKTION under ämnen:

Kulturskolan Garnalia är Lindesbergs kommunala kulturskola. Ordet Garnalia är taget från den latinska formen av granulering vilket betyder att finfördela exempelvis malm till mindre bitar för att göra den mer lätthanterlig vid förflyttning. Det är också en sinnebild för uppbyggelse. Små byggstenar som byggs vidare på och blir början på något stort och fantastiskt. Kulturskolan antog namnet Garnalia i maj 2000 och firade då ”Garnalias födelsedag” med musik, dans, teater och spöktunnel. I samband med det utsågs en vinnare i skrivartävlingen där barn och ungdomar fått skriva sin egen ”Sagan om Garnalia”. Vinnarbidraget blev sedan en pjäs som spelades runt om i kommunen under hösten 2000.

Kultur | Örebro län
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login