Olivia Lobato släpper singeln ”Vågen”

By on 13 mars, 2022

Framtidslöftet Olivia Lobato släpper sin nya singel ”Vågen”, en låt som handlar om din nya kärlek som du är redo att satsa allt på. Låten hylla relationer och beskriver känslan att vara gjorda för varandra, när allt känns rätt. Låten är skriven tillsammans med Joakim Buddee och Jade Ell. 

Detta är första släppet från artisten i år men mer musik kommer. Olivia har fått inspiration till låten när hon äntligen kunde finna att kärlek är något positivt, den behöver inte alltid sluta sorgligt eller innehålla drama – för när du väl hittar rätt person blir du trygg och inte rädd för att bli sårad längre. Du rider på vågen.

”Låten är väldigt positiv och framåt men har ett djup i sig vilket jag älskar, den är inte för sprallig men inte sorglig heller. När jag lyssnar på Vågen är jag plötsligt huvudkaraktären”, berättar Olivia Lobato.

Mer om Olivia Lobato:

Olivia Lobato är 18 år gammal och debuterade i maj 2021 med sin låt “Syrener” som redan efter två månader var uppe i över en miljon streams på Spotify. Hennes unika röst gjorde sig först hörd på Telias stora sommarkampanj 2020 där hon gör en tolkning av ”Visa vid vindens ängar”. I början av 2020 började Olivia göra sig igenkänd på TikTok där hon till största del gör covers av stora poplåtar men även framför hennes egna låtar.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Universal Music

You must be logged in to post a comment Login