Örebro Comedy Club presenterar Henrik & Torbjörn

By on 21 september, 2023
Örebro Comedy Club presenterar Henrik Nyblom & Torbjörn Averås Skorup.
Bild: Örebro Comedy Club

Örebro Comedy Club presenterar Henrik Nyblom & Torbjörn Averås Skorup, tisdag 26 september 2023 kommer de till Örebro för ett framträdande på Kulturhuset.

Henrik Nyblom är humorgeniet som är känd för sina galna upptåg och otroliga improvisations förmåga. Han har på väldigt kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup. Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt.

Nyblom har synts i alla nya Släng dig i brunnen och gjort succé med sin egna föreställning ”OKLAR” i hela Sverige!

Hösten 2022 var Nyblom reporter i Parlamentet och Under våren kunde man se Henrik vara en av de stående deltagarna i tv-programmet Bäst i test på SVT.

Nu kommer han äntligen till Örebro Comedy Club! Henrik är utan tvekan, en av landets absolut roligaste komiker man har just nu! Missa inte när han svänger förbi Örebro Comedy Club!

Kvällens grymma support:

Torbjörn Averas Skorup har en bred erfarenhet av arbete med humor. Han har varit webbredaktör för Lajkat.se och programlett Humorn i P3.

På sociala medier är Torbjörn känd för sina vardagliga iakttagelser och funderingar, men också sina många prisbelönta sketcher tillsammans med Johanna Nordström. 2018 var de nominerade till ”Årets video” på Guldtuben. Både 2018 och 2020 vann de dessutom ”Årets webbhumor” på Det svenska humorpriset.

Torbjörn agerade flygande reporter i SVTs storsatsning “Är du helt hundra?” och syns frekvent som medverkande i olika humor produktioner på TV. Under 2023 har han varit ute på turné med “Torbjörns TV-program”, denna kväll öppnar han för Henrik Nyblom!

Dessa två stjärnor på scen tillsammans får man inte missa!

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Örebro Comedy Club

You must be logged in to post a comment Login