Örebro comedy club presenterar Petrina & Thanos

By on 25 mars, 2023
Bild: Örebro Comedy Club

Örebro Comedy club är tillbaka och går in på sitt 10:e år 2023, man har från start hållit till på Kulturhusets A-Sal i Örebro. Det är hemma för Örebro Comedy club, och kommer att vara det en lång tid framöver!

Kvällens första kväll bjuder på två av landets mest populära komiker just nu, Petrina Solange och Thanos Fotas.

….

Petrina Solange är en av Sveriges mest renodlade stand up komiker känd för sin råa humor som levereras med bred skånska och skadeglatt leende. År 2013 vann hon utmärkelsen ”Årets nykomling” på Svenska stand up-galan och hon korades till ”Årets kvinnliga komiker” på 2015 års gala.

Petrina vann även priset år 2019 och 2020. Åren 2019 och 2020 nominerades Petrina Solange till ”Årets skåning”. Nyligen släppte hon sin standup special ”Nu är jag här” på SVT. Man har kunnat se Petrina briljera i Parlamentet, Alla mot alla (kanal 5), släng dig i brunnen och bonusfamiljen!

Den 31 Mars blir det premiär för Petrina att uppträda på Örebro Comedy Club och det är vi så glada för!

….

Thanos Fotas, han har bland annat medverkat i Släng dig i brunnen på Norra Brunn och i humorserien Laxbralla, Thanos blev rikskändis i våras när han blåste SVT:s kamerateam med en monolog om Zucchini-priset i en intervju om inflationen.

Thanos är en av landets roligaste och sjukaste komiker på scen om man får säga det själv. Kom och se det själva så förstår ni vad man menar.

….

Dessa två komiker på samma scen, samma kväll, det får man bara inte missa! Showtime: 19.30 Längd: ca 60 min

» Mer information här «

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa: Örebro Comedy Club

You must be logged in to post a comment Login