Örebro HK möter LHC ikväll

Av på 16 oktober, 2013

Ikväll inleder ÖHK sin bortatour med en match i Linköping. Sist dessa två lag möttes vann Örebro med 3-1 hemma i Behrn Arena.

Det är en jämn tabell där Örebro bara har två poäng upp till serietvåan Luleå. Under Örebro ligger LHC med en poäng mindre. En vinst ikväll för ÖHK och de skulle dra ifrån med 4 poäng.

Men LHC är bra hemma och har ligans bästa powerplay. I laget spelar även Per Ahlbrant som leder poängligan. Magnus Johansson och Simon Hjalmarsson återfinns även bl.a de 10 bästa. Bästa örebroare åter finns på plats 15 och det är Tim Wallace.

Är det något som vi har lärt oss av Örebro HK modell 2013/2014 så är det att de spelar bättre mot ett förande lag. LHC kommer att föra matchen och deras passningsspel kommer att vara på topp. För ÖHK gäller det att stå emot och ta vara på chanserna de får. Då kommer laget ta med sig poäng från Linköping.

Bortatouren fortsätter med match i Leksand på fredag. Det blir ett intressant möte då Örebro förlorade mot dem i sin hemmapremiär. Men först ska matchen mot Linköping spelas.

Bild: Arkivbild Örebronyheter

Martin Avedal - Redigerare

 Martin Avedal
 Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in