Örebro SK förlorade mot tabelljumbon

By on 5 juli, 2022

Örebro SK åkte under tisdagen till Göteborg för att ta sig an Örgryte IS i den 12 omgången av Superettan 2022.

Örebro började den första halvlek med ett stökigt anfallsspel där man tappade mycket boll, detta kunde Örgryte i den 13 minuten utnyttja och ta ledningen med 1-0. Efter målet jobbade sig Örebro sakta in i matchen och lyckades skapa en del chanser och mot slutet av halvleken kom Jake Larsson och Ahmed Yasin igång lite mer, men det blev inga fler mål och första halvleken slutade 1-0 till Örgryte.

Örebro började den andra halvleken betydligt mycket bättre än den första. Bortalaget fortsatte att spela bra och hade den större delen av spelet under första halvan av halvleken, men Örgrytes målvakt var svår att överlista. Örebro jobbade på och i den 80 minuten fick man en straff tilldömt men tyvärr räddade Örgrytes målvakt, efter en svagt slagen straff från Ahmed Yasin. Nu jagade ÖSK kvittering för fullt men det var Örgryte som kunde sätta 2-0 i den 95 minuten.

Ännu en ganska platt match från Örebro där man gjorde en riktigt dålig första halva av första halvleken, efter det var det bättre men någonstans måste man göra mål och det är där det brister. Jag vet inte längre vem som skall göra målen och tyvärr verkar inte laget heller göra det.

Nästa match spelar Örebro SK på tisdag den 12 juli mot Trelleborgs FF hemma på Behrn Arena.

Matchen slutade Örgryte IS 2 – Örebro SK 0.