Örebro Volley nådde högst mot Sollentuna Volley

Av på 22 mars, 2017

Örebro Volley är framme i SM-slutspel och tog under onsdagskvällen emot Sollentuna Volley i kvartsfinal 2, ett Sollentuna som på förhand inte skulle ha något att säga till om.

Första set var det Örebro som hade spelet och de poäng som Sollentuna fick var mer eller mindre slarv från hemmalaget, Örebro knöt ihop spelet och vann till sist första set.
Setsiffror 25-19

Andra set blev det första likt men med en liten skillnad där faktiskt Sollentuna var i ledning i mitten av setet, men som i första så tog hemmalaget tag i spelet och tog även hem det andra.
Setsiffror 25-17

Tredje set blev en likadan tillställning som i de två första seten, Sollentuna i ledning i mitten av perioden. Örebros spel en aning nonchalant emellanåt, för att sen visa hur det ska se ut och till sist vinna det hela.
Setsiffror 25-22.

Sammanfattat så gjorde Örebro Volley det de behövde och inget mer, spelade på en nivå över Sollentunas utan att förta sig och kunde städa av bortalaget. Kvartsfinalserien är bäst av fem matcher och Örebro Volley möter Sollentuna Volley redan nu på lördag kl.15.00 i Idrottshuset.

Anders Olofsson, Sport | Volleyboll lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in