Örebro Volley vann i tre raka set i länsderbyt

Av på 23 november, 2017

Örebro Volley tog emot Lindesberg Volley i länsderbyt i Idrottshuset, bra tryck på läktarna med många bortafans på plats.

Första set dominerades klart av Linde i början och laget gick fram till en sjupoängsledning innan Örebro vaknade till, med bra attityd och fokus kunde hemmalaget både komma ifatt, gå förbi och vinna setet.
25-22 till Örebro och 1-0 i setsiffror.

Andra set började som det första med ett Linde som tog tag i spelet, men nu dröjde det inte länge innan hemmalaget svarade och visade upp karaktär. Örebro tog över och styrde till viss del spelet, och Linde kunde inte riktigt svara.
25-20 till Örebro och 2-0 i setsiffror.

Tredje set började Örebro bättre men Linde var med på noterna och hängde med, men det fanns inte någon riktig nerv med i setet och hemmalaget kunde även vinna det.
25-21 till Örebro och matchen slutade med 3-0 i hemmafavör.

Sammanfattat….
Örebro Volley gjorde en helt ok match sett över tre set, laget hade inte något direkt spelövertag och inställningen svajade rejält. Men när det väl gällde så visade spelarna upp både karaktär och den fokus som behövs för att vinna en match, om Örebro Volley skulle ha den attityden från matchstart skulle matcherna se bra mycket bättre ut och laget skulle hålla en betydligt högre nivå på sitt spel.

Anders Olofsson, Sport | Volleyboll lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in