Par från Kumla vann storvinst på Triss-skrap

By on 14 augusti, 2023
Bild: Svenska Spel

Det var en morsdagspresent som tog Tommy och Anne-Marie från Kumla hela vägen till Triss-skrapet i direktsända TV4 Nyhetsmorgon igår söndag, vinsten landade på 100 000 kronor och nu väntar fler semestrar med husbilen och sätta guldkant på vardagen.

Tommy överraskade hans fru Anne-Marie på mors dag med en Trisslott. Överraskning blev det minst sagt när Trisslotten visade tre tv-symboler.

– Jag kunde inte tro att det var sant först, berättar Anne-Marie skrattandes.

Under söndagsmorgonen var det dags för kumlaparet att inta TV4 studion, med Tommy framför kameran och Anne-Marie hejandes bakom kulisserna. Vinsten landade på 100 000 kronor och vad den ska gå till finns det planer på. Ett stort intresse paret delar är att semestra med husbilen så med vinsten vill Tommy och Anne-Marie göra flera husbilssemestrar. Gardasjön i Italien och Keukenhof i Holland står högt upp på listan.

– Vi har redan varit i väg 6 veckor med husbilen i år, men nu blir det ännu mer, berättar Tommy.

– Vi vill gärna åka tillbaka till tulpanfälten i Keukenhof där vi varit en gång tidigare. Vi skulle åka dit tidigare i år men dåligt väder gjorde att vi ändrade om resan. Vi skulle även vilja besöka Gardasjön som vi också varit på väg till flera gånger, berättar Anne-Marie.

Filippa Jartén, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att göra paret sällskap under Triss-skrapet på TV4.

– Stort grattis till vinsten och hoppas ni får trevliga resor med husbilen! Tommy och Anne-Marie är årets åttonde lyckliga vinnare från Örebros län som skrapat Triss i TV4 Nyhetsmorgon, säger Filippa Jartén.

Lotten som tog Tommy till Nyhetsmorgon var köpt hos Eko Örebro.

Nöje | Kumla
Örebronyheter

Källa: Svenska Spel

You must be logged in to post a comment Login