Per Gessle släpper extrakonsert i Örebro

By on 5 september, 2021

Måndag 30 Augusti släpptes nyheten om att Per Gessle, en av våra största artister och låtskrivare, åker ut på Sverigeturné i november och december 2021 med ”Per Gessle Unplugged”, bara några timmar efter biljettsläpp sålde flera datum slut. Nu adderas tre extra spelningar i Göteborg, Halmstad och Örebro på grund av det höga trycket på biljetter.

Per Gessle kommer framträda i en akustisk och intim live-miljö – där klassiska hits från hans karriär är att vänta! Per åker ut på turné tillsammans med ett band bestående av Roxette-musikanterna Clarence Öfwerman, Christoffer Lundquist, Magnus Börjeson och sångerskan Helena Josefsson.

– En akustisk ”unplugged” turné är nytt för mig! Mitt band och jag gjorde 10 underbara spelningar i somras på Hotel Tylösand och det gav verkligen mersmak. Sittande publik, personligt och live ”på riktigt” där allt kan hända.”, säger Per Gessle. – Vi kommer att spela låtar från hela min karriär; Gyllene Tider, Roxette och som soloartist. Gamla favoriter blandas med nya. Min ambition är att det ska bli fantastiska kvällar som lyser upp i höstmörkret. Vi syns runt om i fina Sverige.”.

Per Gessle kommer till Örebro där han även kommer att ge en extrakonsert på grund av högt tryck på biljetter, den ordinarie konserten spelas Torsdag 9 December och extrakonserten spelas dagen efter Fredag 10 December 2021 i Konserthuset!

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa Live Nation

You must be logged in to post a comment Login