Telia ny leverantör av ett grundpaket av tv-kanaler till ÖrebroBostäders hyresgäster

Av på 1 oktober, 2020

ÖrebroBostäder (ÖBO) gör sig redo för den digitala tidsåldern genom att övergå till öppna digitala lösningar för tv, internet och telefoni i hela beståndet. ÖBO fortsätter dock att erbjuda ett gratis basutbud av tv-kanaler. Från den 1 oktober är det klart att det blir Telia som är ny leverantör av ett grundpaket av tv-kanaler till ÖBOs hyresgäster.

Med ett öppet digitalt nät väljer ÖBOs kunder tv, internet oh telefoni utifrån sina egna behov. I det digitala utbudet finns tjänsteleverantörer med olika erbjudanden och priser som uppdateras och moderniseras efterhand. Men, ÖBO vill även fortsättningsvis erbjuda sina hyresgäster ett gratis grundutbud. Telia är ny leverantör av detta grundutbud och från den 1 oktober kan den hyresgäst som vill få tillgång till ett grundpaket utan kostnad.

– Vi har valt att förändra vårt tv-utbud, så att det blir ett helt öppet och digitalt erbjudande. Telia är en av tjänsteleverantörerna, men från den 1 oktober är Telia även leverantör av det grundpaket av tv-kanaler som våra hyresgäster kan välja, som ett alternativ till övriga tjänster som Telia och övriga marknaden erbjuder, berättar Ulf Rohlén, vd ÖrebroBostäder.

– Vi är väldigt glada och stolta över att få erbjuda ÖrebroBostäder vårt grundpaket av tv-kanaler – utöver vårt tv-innehåll, säger Jonas Drougge, ansvarig för New Business Sales på Telia.

Lokalt
Örebronyheter

Källa: ÖBO

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in