THEOZ släpper singeln ”Hooked On a Feeling”

Av på 28 juni, 2021

Nu släpper THEOZ nya singeln ”Hooked on a feeling” – en cover på klassikern som toppade Billboardlistan när den släpptes av Björn Skifs och Blue Swede 1974. Till låten släpps också en musikvideo som andas dans och svensk sommar. Videon är koreograferad och producerad av Thomas Benstem.

Så här säger THEOZ själv om Hooked on a feeling:

”Det är en ära att få släppa Hooked on a feeling i ny tappning. Det är en riktig klassisk hit och en låt man blir väldigt glad av, men den har av naturliga själ inte riktigt nått den unga målgruppen än. Därför vill jag göra en version som andas 2021. Jag älskar dessutom den svenska sommaren och att kombinera dessa två element i en sjukt snygg video med mycket dans kändes som en självklarhet. Nu är sommaren här och jag hoppas andra kommer känna samma sommarfeeling som jag när de hör låten.”

OM THEOZ:

Snart 16-åriga THEOZ är trots sin unga ålder en klart lysande stjärna som tagit den svenska popscenen med storm. Han upptäcktes på appen Musical.ly (numera TikTok) där han har över 2 miljoner följare. År 2018 släppte han sin debutsingel ”Het” och året efter släppte han sin första EP ”Min Theori”. Efter EP:n följde en sommarturné med 30 stopp runt om i Sverige. 2020 gjorde han ett samarbete med Riot Games och blev utvald till att göra den svenska versionen av låten ”MORE” av den virtuella K-popgruppen K / DA. Utanför sin musik spelade THEOZ huvudrollen i filmen Rymdresan, med Robert Gustafsson i huvudrollen, som han också gjorde soundtracket till. THEOZs musikaliska inspiration sträcker sig från artister som Ed Sheeran till Justin Bieber och han har släppt flera låtar både på svenska och engelska.

Kultur
Örebronyheter

Källa: PR&Beyond

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in