Thomas Stenström släpper sommarsingeln ”Sista sommaren”

By on 26 april, 2022

Efter en utsåld Avicii Arena-spelning så är det dags för Thomas Stenström att släppa sin sommarsingel ”Sista sommaren” med release idag 22 april. Med sitt hyllade album ”Spring baby spring” och Så Mycket Bättre-medverkan i ryggen har Thomas hunnit bli både Grammis och tvåfaldigt P3 guld nominerad. Under våren har Thomas utöver sin turné varit aktuell med sin cover på Bruce Springsteens låt ”Väntar på en solig dag”.

Nya singeln ”Sista Sommaren” är en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna. Låten är skriven och producerad av Thomas Stenström, Johan Lindebrandt, Joakim Jarl och Niklas Berglöf.

Den 1 april stod Thomas Stenström inför ett utsålt Avicii Arena och fick äntligen möta sin publik på den stora scenen. Nästa spelning väntar i Scandinavium 14 maj. Det finns ett fåtal biljetter kvar här.

Thomas har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. Han var senast aktuell med sina tolkningar i Så Mycket Bättre och med låten ”Gråter om du vill” tillsammans med artistkollegan Miriam Bryant. Låten framfördes på årets upplaga av Idrottsgalan. Thomas är en av Sveriges mest uppskattade artister och har gått igenom flera varv av självkritik och eufori. Han har gjort sina tiotusen timmar. 2012 släppte han sitt debutalbum ”Nåt annat, nån annanstans” och låten ”Detsamma” fick stor spridning. Två år senare började saker hända på riktigt; 2014 kom albumet ”Fulkultur” och singeln ”Slå mig hårt i ansiktet” skar sig genom alla lager. Låten blev nominerad till både P3 Guld och Grammis. Däremellan hann han spela på klubbar, festival- och sommarscener landet runt innan han 2017 släppte sitt tredje album ”Rör inte min kompis”. Våren 2019 kom EPn ”Uddevalla Dreamer (del1)” som bland annat innehöll det framgångsrika singlarna ”Adios Amigos” och ”Himlen över City” därefter följde en fullspäckad sommarturné. 2019 avslutade Thomas med att släppa hyllade albumet ”Dreamer”. Under vintern 2020 var Thomas aktuell med singeln ”Ser du månen där du är ikväll?” som var ledmotivet för Cancerfondens vinterkampanj och i skrivande stund gått trippel platina.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music Entertainment

You must be logged in to post a comment Login