Yaeger släpper singeln ”CIAO”

By on 2 oktober, 2023
Foto: Sony Music Entertainment Sweden

Stora framgångar har sköljt över Yaeger under den senaste tiden. Hon har under året fått stor uppmärksamhet i media och blivit en av landets mest spelade artister på radio. Nyligen blev hon utsedd till Framtidens Artist på P3 och i våras blev “Lupins In Blue” veckans P3-hit. Med sitt karakteristiska och spektakulära sound har Yaeger satt ett starkt avtryck hos många.

Nuden 29 september släpper landets mest spännande rave-popväsen singeln “CIAO”, en personlig låt om två smärtsamma uppbrott.

Egentligen tycker jag det är skitjobbigt att säga någonting om den här låten, det är därför jag skrev den. Låten är som en begravning för två personer som har spelat en viktig roll i mitt liv. Det var ett stort svek av dem båda, och det gjorde riktigt jävla ont. Texten bara kom till mig och blev helt enkelt mitt hejdå till båda. – Yaeger.

“CIAO” är den sista pusselbiten från den kommande EP:n “Jaguar” som släpps den 27 oktober.

Yaeger eller Hanna Jäger, som hon egentligen heter, har utmärkt sig som en av Sveriges mest spännande artister med sitt karakteristiska och spektakulära sound. Hon har under våren 2023 bland annat samarbetat med världsstjärnorna Icona Pop och fått fina rosor för sin musik i media. Hon har även blivit highlightad av stora internationella magasin som Billboard, Nylon Japan och Dork samt Australiens största radiokanal Triple J, som utnämnde senaste singeln som hottest track of the week. Med flera internationella samarbeten i bagaget (Hayden James och Oscar Scheller) är Yaeger inte bara ett namn att lägga på minnet i Sverige, utan även på den internationella scenen.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music Entertainment Sweden

You must be logged in to post a comment Login