MTR Express investerar i nytt wifi-system ombord

Av på 7 juli, 2018
Icomeras prisbelönta X-series plattform för wifi ombord kommer att installeras på MTR Express samtliga sex tåg. Foto: Jay Veesualz

MTR Express tar ett stort steg i att förbättra wifi ombord på sina snabbtåg genom ett partnerskap med Icomera, nästa generations wifi ombord kommer att finnas ombord på alla MTR Express tåg på sträckan mellan Stockholm och Göteborg under hösten 2018.

Icomeras prisbelönta X-series plattform för wifi ombord kommer att installeras på MTR Express samtliga sex tåg. Det första tåget kommer att utrustas tidig höst 2018 och de återstående fem tågen kommer att uppgraderas kort därefter.

Icomeras wifi lösning kommer att möjliggöra ännu bättre uppkoppling för resenärer på MTR Express tåg. Förrutom en bättre kundupplevelse är detta också viktigt ur miljöhänseende, genom att erbjuda ett snabbt och stabilt wifi ombord kan kunder använda sin tid effektivt – något som inte är möjligt med mindre miljövänliga transportmedel som bil eller flyg.

“Vi är väldigt glada att arbeta tillsammans med MTR Express i detta projekt för att förbättra uppkopplingen för resenärer på den viktiga sträckan mellan Stockholm och Göteborg. Icomeras lösning kommer att ytterligare förstärka kundupplevelsen ombord, och bygger också en plattform från vilken MTR Express kan erbjuda nya ombordlösningar för kunder i framtiden.”, säger Thomas Roberts, Icomera’s Senior VP för EMEA.

”Vi vill ge våra kunder den bästa upplevelsen, genom hög kvalitet till ett lågt pris. Ett snabbt och stabilt wifi är helt avgörande för att möta och överträffa kunders förväntningar och vi på MTR Express är säkra på att Icomera är den bästa partnern för oss i detta arbete.”, säger Mats Johannesson, VD på MTR Express.

Regionalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in