Vårens förmånscyklar visas på Järntorget

Av på 26 februari, 2020

Över 3 300 kommunanställda cyklar redan på en förmånscykel, och nu startar vårens beställningsperiod. Välkommen till Järntorget på cykelvisning 28 och 29 februari.

Örebro kommun, i samarbete med Ecochange, erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet att hyra en kvalitetscykel till ett bra pris genom bruttolöneavdrag.

Intresset för kommunens erbjudande om förmånscyklar till tillsvidareanställda fortsätter väcka stort intresse, sedan starten i juli 2017 har 3361 förmånscyklar levererats till kommunens anställda. Nu är det dags igen! Vårens beställningsperiod pågår 25 februari – 13 mars.

Kommunens medarbetare hälsas varmt välkomna till någon av visningarna på Järntorget i Örebro för en provcykling, det kommer att finnas allt från vanliga cyklar till sportcyklar och elcyklar.

Välkommen på visning:

  • Fredag 28 februari kl. 11–18, Järntorget
  • Lördag 29 februari 10–15, Järntorget

För alla medarbetare som redan har förmånscykel finns möjlighet att få kostnadsfri justering av sin förmånscykel under visningstillfällena.

Förmånscykel, så funkar det

Genom ett samarbete med Ecochange får alla som är tillsvidareanställda av Örebro kommun möjligheten att hyra en kvalitetscykel till ett bra pris genom bruttolöneavdrag. Avtalet gäller i tre år. Därefter tar man ställning till om man vill köpa ut cykeln eller lämna tillbaka den.

Örebro kommuns ambition är att vara en attraktiv och miljövänlig arbetsgivare med många cyklande medarbetare. Förmånscykeln ger chansen att förbättra hälsan samtidigt som man gör en insats för miljön och den egna plånboken.

Lokalt | Järntorget Örebro
Örebronyheter

Källa Örebro Kommun

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in