Nattens händelser från polisen

By on 31 oktober, 2023
Arkivbild

Nedan följer ett urval av de ärenden som polisen har hanterat under natten fram till tisdag morgon.


Stöld i butik, Örebro
22.29. Patrullen beordrades ut till en livsmedelsbutik i Mellringe med anledning av att det varit stökigt på platsen. Två personer, en man och en kvinna, avlägsnades från platsen. En anmälan gällande stöld upprättades efter händelsen.


Brand, Askersund
05.08. SOS Alarm beordrade ut resurser till Åsbro där ett uthus stod i full brand. Räddningstjänsten fick branden under kontroll och patrullen har skrivit en anmälan om brand utan misstanke om brott.


Trafikolycka, Lindesberg
22.22. En cyklist blev påkörd av en bilist på Hemvägen. Bilisten ska ha avvikit från platsen varvid en anmälan om trafikolycka genom smitning upprättas. Cyklisten omhändertogs av ambulanssjukvårdare på plats.


Drograttfylleri, Nora
01.35. En patrull stoppade och kontrollerade en bilist på länsväg 765. Misstankar uppstod om att både föraren och passagerarna var påverkade av olika substanser varvid beslut om kroppsbesiktning på föraren fattades. Föraren, en man i 40-årsåldern, blev misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning samt narkotikabrott eget bruk. Passagerarna, två män i 30-årsåldern, blev misstänkta för ringa

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login