Bagge släpper ut kossorna på Arlas digitala kosläpp

Av på 6 april, 2022
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge programleder Arlas digitala kosläpp den 23 april.
Montage: Arla

Arla har tidigare bekräftat att de för tredje året i rad sänder ett digitalt kosläpp. Nu står det klart att sändningen kommer co(w)-hostas av folkkära Anders Bagge och Johanna Lind Bagge. Årets digitala kosläpp sänds den 23 april och ger tittarna chansen att tillsammans med paret Bagge få en inblick i kolivet och ta del av ett klassiskt vårtecken – kosläpp.

”Som djurvänner är det ren lycka att få möta våren tillsammans med alla kossor, en dröm som går i uppfyllelse”, säger Anders och Johanna, programledare för Arlas digitala kosläpp.  

Arlas digitala kosläpp ger den som inte kan besöka ett fysiskt kosläpp eller föredrar soffa före hage möjlighet att ta del av kolivet och titta på kossor som skuttar ut på grönbete. I sändningen kommer tittarna få följa Anders Bagge och Johanna Lind Bagge när de lär sig mer om kolivet, hur det är och ser ut på en bondgård, och inte minst själva kosläppet.  

Sändningen blev en succé med närmare 700 000 tusen visningar vid lansering 2020 och likaså blev det en succé förra året. När folkfesten nu kan flyttas ut på gårdar igen väljer Arla att komplettera med det digitala kosläppet.  

”Alla har inte möjlighet att åka ut till en gård, då får vi helt enkelt ta gården till dem. Det här är ett härligt vårtecken och något som vi vill dela med så många som möjligt. Att paret Bagge kommer leda denna festliga sändning för hela familjen känns helt rätt”, säger Åsa Scherman, projektledare Arlas digitala kosläpp.  

Arlas digitala kosläpp kommer att sändas den 23 april, kl. 10:00-11:30, via följande länk: arla.se/event-sponsring/koslapp/live/  

Nöje | Sverige
Örebronyheter

Källa Arla

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in