Beijer ska få hantverkarna att hålla längre

By on 22 september, 2023
Beijer är Sveriges största byggvaruhandel och vi vill bidra till att förbättra arbetsmiljön för alla som jobbar i byggbranschen.
Bild: Beijer Byggmaterial

Beijer ska få hantverkarna att hålla längre, släpper specialframtagen träningsapp.

Budskapet är enkelt, ta hand om ditt viktigaste verktyg. Med Beijers nya träningsapp, Kroppsbygget blir det enkelt för hantverkare att prioritera korta träningspass direkt på arbetsplatsen med övningar som stärker kroppen anpassat efter vilken typ av hantverkare de jobbar som.

– Det är slitsamt att vara hantverkare och många i branschen tvingas äta smärtlindrande eller sluta sina jobb innan pensionen. Vi tycker att hantverkarna är samhällshjältar och vill att de ska sätta sitt viktigaste verktyg, deras kroppar först. Med Beijers nya träningsapp gör vi det enkelt och underhållande att ta hand om sin kropp för att hålla ett helt yrkesliv, säger Elisabet Heinrich, marknadschef på Beijer Byggmaterial.

Träningsappen Kroppsbygget är framtagen på vetenskaplig basis och i samarbete med fysioterapeuter. Den finns att ladda ner helt gratis och det första man får göra som användare är att välja vilket typ av hantverkare man jobbar som, exempelvis målare, snickare, plattsättare eller takläggare.

Därefter får man specialframtagna träningsövningar för att stärka muskler som behövs för att undvika problem med kroppen. Alla träningsövningar är gjorda för att kunna utföras direkt på byggarbetsplatsen och inget pass tar längre än 15 minuter.

Beijers varuhus blir gym

För att få hantverkarna att komma igång på riktigt med att bygga upp sina kroppar kommer Beijers varuhus att anordna releaseevents på alla sina varuhus i hela landet under vecka 38. Där kommer träningsstationer finnas utplacerade bland butikshyllor och byggmaterial för att påminna om att just ta hand om sitt viktigaste verktyg.

– Beijer är Sveriges största byggvaruhandel och vi vill bidra till att förbättra arbetsmiljön för alla som jobbar i byggbranschen. Vårt motto är att ”Bygga Dom Som Bygger” och den här gången gör vi det bokstavligen, säger Geir Thomas Fossum, vd på Beijer Byggmaterial.

Träningsappen Kroppsbygget

• Träningsövningar utifrån vilken typ av hantverkare du jobbar som
• Skapa lag – utmana dina kollegor eller konkurrenter
• Få utmärkelser och följ din träningsstatistik
• Bli starkare och håll längre
• Gratis att använda
• Finns för Iphone och Android, 

Hälsa
Örebronyheter

Källa: Beijer Byggmaterial

You must be logged in to post a comment Login