Digitalt dialogmöte om hållbar utveckling i Ramsberg

Av på 14 april, 2021
Arkivbild.

Torsdag 6 maj kl 17:00 bjuder Lindesbergs kommun in till digitalt dialogmöte om hållbar utveckling i Ramsberg. ”Vi vill gärna höra vad Du tycker så att vi tillsammans kan skapa hållbara platser och miljöer i hela kommunen”, skriver kommunen i inbjudan

På dialogmötet medverkar Bengt Storbacka (kommunstyrelsens ordförande), Wilhelm Magnusson (näringslivschef) och Martina Björck (näringslivsutvecklare) i Lindesbergs kommun.

”Lindesbergs kommun vill vara en hållbar kommun som är attraktiv för invånarna oavsett var man valt att bo. Det fantastiska med just Lindesbergs kommun är ju bland annat att vi har så många olika miljöer och platser att erbjuda. Hur kan vi bli bättre? Hur kan vi ta till vara på det unika, fantastiska, vackra, intressanta som finns? Vi vill gärna höra vad Du tycker så att vi tillsammans kan skapa hållbara platser och miljöer i hela kommunen”, skriver kommunen och ställer några frågor att fundera på till mötet: Vad i Ramsberg med omnejd är Du mest stolt över? Vilka är de viktigaste utvecklingsmöjligheterna? Vad kan vi tillsammans göra for att nå positiv, hållbar utveckling?

När: Torsdag 6 maj kl 17:00-18:00
Var: Teams – länk skickas vid anmälan 
Anmälan: Skicka ett mail till martina.bjorck@lindesberg.se

Länet
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in