Frågorna som leder till flest konversationer

By on 21 september, 2023
Arkivbild

Frågorna i Hinge-profilen som leder till flest konversationer bland svenskarna, från livsmål till enkla nöjen. Hinge har tagit fram de 10 mest populära frågorna (prompts) svenskarna lägger till i sina dejtingprofiler, som flest gånger leder till en konversation. 

Dejtingappen Hinge är utformad för att raderas så snart som möjligt efter att ha hjälpt dejtare att hitta en meningsfull relation. När det kommer till att inleda en konversation med potentiella dejter fungerar frågorna som en isbrytare.

Dejtare lägger till och svarar på dessa i sina dejtingprofiler som ett enkelt sätt att berätta mer om sig själva för potentiella dejter.

Nedan är de 10 mest populära frågorna som svenska dejtare använder i sina profiler på Hinge, baserat på hur ofta de leder till en konversation:

  1. Jag är galen i…
  2. Sättet du vinner över mig på
  3. Mina enkla nöjen…
  4. Tillsammans kunde vi…
  5. En typisk söndag…
  6. Ett av mina livsmål…
  7. I år vill jag verkligen…
  8. Min mest irrationella rädsla…
  9. Jag blir galen av…
  10. Jag är övertygad om att…

Dejtingexpertens bästa tips för en framgångsrik profil

Logan Ury, Director of Relationship Science at Hinge på Hinge, förklarar:

”Framgångsrika dejtingprofiler inkluderar en blandning av både humor och sårbarhet, så visa både din lite fåniga sida och din mer seriösa sida. Om du vill använda en fråga som “Sättet du vinner över mig på..”, bör du gräva djupt och tänka på något som är originellt och unikt för dig. Sluta prata om hur mycket du älskar TV-serien ”The Office”, berätta istället om din hemliga hobby som te-konnässör”.

Tumregeln för att svara på de frågor du gillar mest

”Besvara dessa på ett sätt som uppmuntrar till samtal på ett djupare plan, vilket i sin tur kan leda till mer meningsfulla kontakter. Med andra ord, inga korta svar, tack! Vad du än älskar att göra eller vem du gillar att umgås med, se till att andra kan se det. Detta kommer att hjälpa dig att presentera ditt mest autentiska jag. Din profil ska vara en förlängning av din personlighet”, fortsätter Logan.

Använd frågorna för att tydligt visa vad du letar efter

”En av årets hetaste trender inom dejting är ”hardballing”: att vara tydlig redan redan från början med vad du letar efter i ett förhållande. Det handlar inte om att vara krävande, utan att spara tid genom att se till att du är på samma sida som dem du dejtar. Pandemin har visat oss att du inte kan vänta på att få det du vill ha. Du måste jaga efter det på en gång. Rätt frågor kan hjälpa dig att göra just det”, avslutar Logan. 

Nöje
Örebronyheter

Källa: Hinge

You must be logged in to post a comment Login