Hobnob X Gina Tricot

Av på 15 september, 2021
Hobnob X Gina Tricot - nu släpps höstens weekend capsule i nytt designsamarbete med det digitala modemagasinet.

Nu släpps höstens weekend capsule i nytt designsamarbete med det digitala modemagasinet.

Den kreativa modeduon och grundarna av onlinemagasinet Hobnob Journal – Fanny Ekstrand och Linn Eklund har vi kunnat se i tidigare modesammanhang hos Gina Tricot. Både som ansikten för Gina Tricot Home, och som Creative Directors för vårkampanjen ”Family of Gina”. För AW21 släpps nu designsamarbetet ”Weekend Capsule – Created by Hobnob”, där Linn och Fanny designat en lekfull kollektion med fokus på fina kvaliteter och stilsäkra modeplagg, skapade för den perfekta weekend-garderoben.

– Redan innan Gina Tricot frågade om vi ville ta fram en kollektion visste vi att vi vill skapa en weekend capsule. Under våra år i modebranschen har vi hittat ett eget recept för att packa rätt, oavsett om det är för en staycation eller cityweekend – som ett invant beteende för vilka plagg vi alltid väljer för att kunna maxa antalet outfits. För oss är kläder en förlängning av en känsla, som kan påminna om en plats eller upplevelse som vi bär med oss långt efter vi kommit hem. Kollektionen innehåller de ultimata versionerna av våra favoritplagg att packa med i väskan, säger Fanny Ekstrand och Linn Eklund, grundare av Hobnob Journal.

I kollektionen, som präglas av Linn och Fannys egen stil, ser vi höstens key-staples och siluetter uppgraderade med en spännande twist och djärva färginslag – perfekt att matcha från dag till kväll och att packa med i väskan för en härlig weekend med vänner. Pyjamas hela dagen får en helt ny innebörd och trenchen blir det givna plagget att bära på stan, oavsett väder. För att fullända looken adderas accessoarer som solglasögon, shoppingväskor, halsband och knalliga örhängen.

– Tanken är att hela kollektionen ska få plats att packa i weekend-väskan, samt att plaggen kan kombineras tillsammans på flera olika sätt, vilket gör det enkelt att få ut maximalt antal looks som passar för resans olika tillfällen. Alla plagg håller en hög kvalitet och andas mycket mode som känns helt rätt för hösten, säger Monika Mellin, Design Manager på Gina Tricot.

Kampanjen är fotad under en weekend i modestaden Köpenhamn och frontas av Hobnob Journal, där vi ser Linn och Fanny tillsammans med skribenterna Lowe och Caroline, när de guidar oss till några av sina absoluta favorit-spots. Redan nu kan vi avslöja att vi längre fram i höst kommer få se mer av Linn och Fanny, denna gång i ny inspirerande tappning på hemmaplan.

”Weekend Capsule – Created by Hobnob” släpps online och i utvalda Gina Tricot-butiker den 16 september, 2021.

Nöje | Sverige
Örebronyheter

Källa Gina Tricot

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in