Höstens inredningstrender 2022

By on 29 juli, 2022
Foto: Lagerhaus

Hösten närmar sig och det är hög tid att presentera årets hetaste trender. Lagerhaus höstkollektion innehåller allt för att skapa den rätta trend- och myskänslan i hemmet.

Lagerhaus septemberkollektion är lyxig, men samtidigt hemtrevlig. Metaller, spegelglas och pärlemor flirtar med botaniska mönster inspirerade från 60- och 70-tal. Organiskt formspråk, böljande naturliga former och vi ser naturen i keramik och mönster. Vasen DREAM och discokulan är ikoner för kollektionen.

Känslan i kollektionen är varm – fokus på att unna sitt hem, och sig själv, det där lilla extra. Mjuka material som rotting, lera och bomull möter klassiska lyxiga så som silver, pärlemor, glas och fuskpäls – gärna en blandning av nytt och gammalt.

Färgskalan går i jordnära toner, beiga och snälla sådana, med inslag av rosa och ljusgult. Årets trendiga accentfärg står lila för, och ses på flertalet produkter.

Ljus i olika former och färger är centralt för att skapa såväl trendkänsla som stämning i hemmet. Kombinera klassiska stearinljus med formgjutna, doftande samt twistade ljus. Mixa gärna olika färger och former för ett vackert och stilsäkert stilleben.

Nöje | Sverige
Örebronyheter

Källa: Lagerhaus

You must be logged in to post a comment Login