I höst öppnar ansökan till landets största musik och dansturné

Av på 19 juni, 2021

Nu fortsätter äntligen Studiefrämjandet, efter pandemiuppehåll , sitt mångåriga turnékoncept Live- och Danskarusellen!

Vi öppnar därför ansökan för Live- och Danskarusellen slutet av augusti och stänger i oktober. Karusellerna är sedan fullt i gång mellan oktober och januari, sedan har vi tänkt att ha den stora riksfestivalen i början av 2022.

Karusellerna arrangeras årligen av studieförbundet Studiefrämjandet i samarbete med fritidsgårdar, föreningar och lokala arrangörer. Våra karuseller är en unik möjlighet att utveckla ett helt eget scenspråk, både för dans och musik! Det är alltså en karusell som alla får åka. Det viktiga är inte resultatet utan utvecklingen, precis som folkbildning ska vara!

Live- och Danskarusellen är inte bara kul och utvecklande för deltagaren, utan också en viktig plattform för att främja den bredd och mångfald som vi har på scenen i Sverige, säger Alfred Kihlberg, huvudansvarig Live- och Danskarusellen.

Länk till mer info och ansökan på Livekarusellen – studieframjandet.se/livekarusellen/ansokan/

Länk till mer info och ansökan på Danskarusellen – studieframjandet.se/danskarusellen/ansokan/

Observera!
Vi följer pandemins händelseutveckling och Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer, så var noga med att hålla utkik på livekarusellen och danskarusellen om eventuella nyheter kring pandemiläget som kan påverka karusellerna.

Kultur | Regionalt
Örebronyheter

Källa Studiefrämjandet

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in