Jobbsafari lanserar helt ny sajt – för en effektivare jobbmarknad

Av på 29 juni, 2020

Nu lanserar Jobbsafari en helt ny sajt med en ny design, både utseendemässigt, men även tekniskt och blir därmed en modernare och mer användarvänlig sajt som underlättar matchning mellan arbetsgivare och arbetssökande. 

– Lanseringen av nya Jobbsafari är ett stort steg framåt för vårt jobberbjudande och en efterfrågad förbättrad användarupplevelse som tar oss närmare vår vision att bygga ett ekosystem som matchar kandidater med jobbmöjligheter. Med en helt ny teknik och intuitiv design är vi i en fantastisk position att stärka vår marknadsposition ytterligare, säger Alexander Greidinger, marknadsplatsdirektör för marknadsplatsen jobb på Blocket.

Det var för ett år sedan som Blocket förvärvade Jobbsafari från Jobindex. Sedan dess har ett gediget analysarbete gjorts för att se hur Jobbsafari, med sina omkring 40 000 jobbannonser dagligen och 250 000 besök per vecka, kan bli en mer intuitiv och effektiv sajt. Jobbsafari samlar en stor mängd av Sveriges jobbannonser genom att låta alla jobbannonser synas, inte bara från betalande kunder. Detta underlättar för kandidater som inte behöver hoppa mellan olika jobbsajter.

– Jobbsafari, tillsammans med Blocket Jobb och StepStone når cirka 650 000 besökare varje vecka, detta ihop med räckvidden inom Schibsted’s eko-system av sajter gör oss till Sveriges starkaste kommersiella jobbaktör. Genom nya Jobbsafari kommer vi än närmare vår vision; att på ett smart och smidigt sätt matcha kandidater med jobbmöjligheter, säger Alexander Greidinger.

Se nya Jobbsafari här https://beta.jobbsafari.se/

Vad är nytt med Jobbsafari?

  • Förbättrad personalisering: Man kan nu se senaste sökningar och tidigare visade jobbannonser från startsidan utan att logga in
  • Modern, förbättrad och intuitiv användarupplevelse för alla skärmstorlekar
  • Förbättrad navigering
  • Snabbare webbplats med en toppmodern teknik
  • Förbättrad SEO-struktur
  • Nya funktioner kommer utvecklas och lanseras snabbare. Med toppmodern teknik kan vi utveckla betydligt snabbare och på så sätt också möta kandidater och kunders behov snabbare
Regionalt
Örebronyheter

Källa blocket

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in