Karlskogapar vann 1,2 miljoner på Triss

By on 16 september, 2023
Bild: Svenska Spel

Karlskogaparet vann 1,2 miljoner på Triss i tv, delar med barnen. Tack vare en prenumeration på Triss fick det pensionerade paret Monica och Kenth från Karlskoga gästa TV4 Nyhetsmorgon under lördagsmorgonen, vinsten på 1,2 miljoner kronor kommer de dela med sina två barn.

Monica har prenumererat på fyra Trisslotter i månaden i flera års tid i hopp om att en dag vinna stort. En sommardag blev drömmen sann då hon skrapade fram tre klöver-symboler på en av sina månatliga lotter.

− Man tror ju nästan inte att det är sant när det händer. Det var väldigt roligt, säger Monica glatt.

Monica tog med sin man Kenth sedan 60 år tillbaka till TV4 Nyhetsmorgon under lördagen för att skrapa fram den stora vinsten. Kenths skrapande gav vinsten på 1,2 miljoner kronor fördelat på 10 000 kronor i månaden i tio år framöver.

− Vi är jättenöjda! De första tre åren kommer våra två söner få hälften vardera, sedan får vi se vad vi gör med resten, säger Monica medan Kenth nickar instämmande.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin gläds med paret som blir årets nionde storvinnare på Triss i tv från Örebro län.

− Vad roligt att Monicas prenumeration tillslut uppfyllde drömmen om en miljonvinst. Extra fint att de vill dela med sig av glädjen och vinsten till sina vuxna barn, säger Natalie Wallin.

Nöje | Karlskoga
Örebronyheter

Källa: Svenska Spel

You must be logged in to post a comment Login