Lokalt | MECA nyckelpartner till ÖSK Fotboll

Av på 22 februari, 2015

MECA Sweden och ÖSK Fotboll inleder ett samarbete där MECA går in som huvudpartner under klubbens satsningar i Svenska Cupen.

Samarbetet innebär att MECA går in som huvudpartner till ÖSK Fotboll under klubbens satsningar i Svenska Cupen under 2015. MECA kommer också att synas på ÖSK:s matchdräkter under spel i Allsvenskan. Partnerskapet, som löper över 2015 och 2016, syftar till att stärka både MECA:s och ÖSK:s positioner på sina respektive marknader med möjlighet att dra nytta av respektive varumärke och nätverk.

– Idrottsrörelsen är en positiv kraft i samhället som vi på MECA gärna vill stötta och förknippas med. ÖSK har en tydlig vision att utvecklas till ett av Sveriges bästa lag och tillsammans med deras starka varumärke gör det klubben till en perfekt samarbetspartner för oss. Att vi blir en del av elitidrottens medieexponering samtidigt som vi hjälper ÖSK och deras spelares idrottsliga mål, är en bra win-win-situation”, säger Krister Duwe, vd MECA Sweden.

– Vi är oerhört stolta över att ett så välkänt och stort nationellt företag som MECA ser ÖSK som en viktig partner och marknadsföringskanal. Det visar att ÖSK:s varumärke är starkt och att våra ansträngningar att vara en elitklubb med stort samhällsengagemang har fått genomslag även nationellt”, säger Simon Åström, vd och klubbchef i ÖSK Fotboll.

Sport | Fotboll lokalt
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in