Nattens händelser från Polisen

By on 16 september, 2023
Arkivbild

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

23.23: I Adolfsberg stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för ytterligare provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.


01.45: Det går ett larm från ett apotek i Odensbacken och patrull som kommer till platsen upptäcker hur någon slagit sönder ett fönster. Ingen person är gripen och det skrivs en anmälan om stöld genom inbrott.


Lindesberg

03.37: En anmälare ringer in med anledning av att denne vaknat upp och noterat hur två personer befunnit sig utanför bostaden med en stege. En patrull har åkt i området utan att anträffa några personer men det upprättas en anmälan om förberedelse till stöld.


Patrullerna har under natten även fått hantera ärenden gällande högt spelande musik samt omhändertagit flera personer enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Flera fordonskontroller har genomförts och en förare har fått böter efter att ha genomfört en förbjuden vänstersväng.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login