*NSYNC släpper första låten på 20 år

By on 1 oktober, 2023
↑↑ Lyssna på ”Better Place” här ↑↑

Nu släpper *NSYNC sin första låt på över 20 år, “Better Place”, från DreamWorks Animation’s Trolls Band Together (Original Motion Picture Soundtrack). Filmen som på svenska fått namnet ”Trolls 3” har biopremiär i Sverige den 13 oktober och soundtracket släpps via RCA Records den 20 oktober.

”Better Place” är skriven av Justin Timberlake, Amy Allen och vår svenska stolthet Johan ”Shellback” Schuster. Justin och Shellback som även producerat låten har tidigare haft enorma framgångar tillsammans, inte minst när de tillsammans med Max Martin fick hela världen att sjunga ”Cant’t Stop The Feeling”. En låt som gick rakt in som Billboardetta och som var en del av soundtracket till den första Trolls-filmen. ”Cant’t Stop The Feeling” var den mest spelade låten 2016, belönades med en grammy och har sålt 4 gånger platina i USA.

Justin Timberlake återvänder även denna gång som exekutiv musikproducent för soundtracket till filmen tillsammans med erkända Mike Elizondo. Timberlake har skrivit och framför flera av originallåtarna till filmen som även inkluderar musik från skådespelarna och några av de största artisterna idag så som Kid Cudi, Camila Cabello, Troye Sivan, Anna Kendrick med flera.

Trolls Band Together (Original Motion Picture Soundtrack) innehåller 14 låtar och bjuder precis som tidigare soundtrack på en glädjebomb och klassiska pophits. Soundtracket blir uppföljaren till Trolls World Tour Original Motion Picture Soundtrack från 2020 som innehöll hitlåten ”The Other Side” med Justin Timberlake och SZA.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music

You must be logged in to post a comment Login